Első lakásom

Első lakásom

Birtokba vétel

2021. szeptember 23. - Sansevieria

Két héttel a szerződéskötés után sort került a lakás végleges átadására. Nagy szerencsém volt az immár régi tulajjal, hiszen gyorsan kiürítette a lakást ( a szerződésben egy hónap volt előírva).

Tovább

Áll az alku?

Ismerőseim azzal biztattak, hogy ha megtalálom érezni fogom, hogy ez az "igazi", a nekem való lakás. Ennyire egyértelműen ezt nem éreztem, vagyis éreztem ezt többnél is igazából. De hol az ár, hol más körülmény miatt elmaradt a megegyezés. Majd egy idő után találtam egy olyan lakást, ami elfogadhatónak tűnt, szimpatikus házban, egyhónapos birtokba adással. Időközben volt egy-két kinézett lakás, ami elkelt, így egyre inkább azt éreztem, hogy ideje lesz dönteni.

Tovább

Lakáskeresés - az elérhető legjobb

Lakáskeresés hol kezdjük?

Szerintem a legtöbb ember, aki albérletben vagy esetleg még szülőknél lakik, el-elgondolkodik néha rajta milyen jó lenne egy saját lakás. Így volt ez velem is, viszont maga a lehetőség kicsit váratlanul ért, ezért amikor nekiálltam keresni, még nem tudtam pontosan mit szeretnék. Próbáltam végiggondolni mit szeretnék, és mi az amit anyagilag is meg tudok magamnak engedni. Az elképzeléseket persze a kínálat, illetve a lakásnézések során gyűjtött tapasztalok is befolyásolták.

Tovább
süti beállítások módosítása